skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

НАЧЕЛНИК НАГРАДИО НАЈУСПЈЕШНИЈЕ НАСТАВНИКЕ

Под слоганом „Школа за будућност, традиција за вјечност“ и ове године обиљежен је и прослављен Дан Основне школе „Десанка Максимовић“ Станари. Ученици, заједно са својим наставницима припремили су богат културно-умјетнички програм који је присутнима представљен у Центру за културу.

С обзиром да је то дан када се похваљују ученици и наставници, Школа је похвалила најбоље ученике и наставнике који су остварили запажене резултате на такмичењима из различитих области.

Начелник Општине, господин Радојица Ћелић новчано је наградио најбоље наставнике: Тамару Милутиновић која је са ученицом Сањом Зрнић освојила прво мјесто на републичком такмичењу из руског језика, Ненада Пекељевића који се са својим ученицима пласирао на републичко такмичење из физичког васпитања и Жељка Павловића који је са својим ученицима остварио запажене резултате из области православне вјеронауке.

„Додјелом ових симболичних новчаних награда желимо да покажемо да Општина мисли како на ученике, тако и на наставнике под чијим руководством ученици остварују резултате на такмичењима. Ваши остварени резултати су на част и понос свима нама и могу само ријечи хвале да кажем за ову Школу са којом имамо фантастичну сарадњу“, истакао је начелник Општине, господин Радојица Ћелић.

Дану школе присуствовале су бројне званице међу којима је је и замјеник начелника, предсједник и потпредсједник Скупштине, директори јавних установа и предузећа, свештенство и родитељи ученика.

Back To Top