skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

NAČELNIK NAGRADIO NAJUSPJEŠNIJE NASTAVNIKE

Pod sloganom „Škola za budućnost, tradicija za vječnost“ i ove godine obilježen je i proslavljen Dan Osnovne škole „Desanka Maksimović“ Stanari. Učenici, zajedno sa svojim nastavnicima pripremili su bogat kulturno-umjetnički program koji je prisutnima predstavljen u Centru za kulturu.

S obzirom da je to dan kada se pohvaljuju učenici i nastavnici, Škola je pohvalila najbolje učenike i nastavnike koji su ostvarili zapažene rezultate na takmičenjima iz različitih oblasti.

Načelnik Opštine, gospodin Radojica Ćelić novčano je nagradio najbolje nastavnike: Tamaru Milutinović koja je sa učenicom Sanjom Zrnić osvojila prvo mjesto na republičkom takmičenju iz ruskog jezika, Nenada Pekeljevića koji se sa svojim učenicima plasirao na republičko takmičenje iz fizičkog vaspitanja i Željka Pavlovića koji je sa svojim učenicima ostvario zapažene rezultate iz oblasti pravoslavne vjeronauke.

„Dodjelom ovih simboličnih novčanih nagrada želimo da pokažemo da Opština misli kako na učenike, tako i na nastavnike pod čijim rukovodstvom učenici ostvaruju rezultate na takmičenjima. Vaši ostvareni rezultati su na čast i ponos svima nama i mogu samo riječi hvale da kažem za ovu Školu sa kojom imamo fantastičnu saradnju“, istakao je načelnik Opštine, gospodin Radojica Ćelić.

Danu škole prisustvovale su brojne zvanice među kojima je je i zamjenik načelnika, predsjednik i potpredsjednik Skupštine, direktori javnih ustanova i preduzeća, sveštenstvo i roditelji učenika.

Back To Top