skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ ОДРЖАО САСТАНАК СА МЈЕШТАНИМА ЉЕБА

Поводом изградње система водоснабдијевања на подручју општине Станари начелник Општине Радојица Ћелић одржао је састанак са мјештанима мјесне заједнице Љеб.

Овом приликом начелник је замолио мјештане да буду спремни на сарадњу те да у наредном периоду, када Одјељење за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију позове на потписивање изјава о сагласности полагања цијеви преко њиховог земљишта, исто и учине, како би радови могли да се наставе у року и како би сви становници ускоро могли да добију свој прикључак за водовод, а уједно и питку воду.

„Захваљујем се мјештанима села Љеб због учешћа на састанку поводом изградње водовода и уколико сви подржимо овај приједлог, водовод би до краја године могао стићи у ово село. Наш циљ је да радимо на добробит свих, а то можемо само ако се договарамо и подржавамо једни друге“, изјавио је начелбик Општине Радјица Ћелић.

Укупна виједност пројекта износи око 20 милиона КМ. С тим у вези, Скупштина Општине Станари усвојила је Одлуку о висини накнаде за прикључење гдје би економска цијена за прикључак износила 6 000 КМ. У одлуци је утврђена и субвенционисана цијена прикључка која ће важити за грађане који подржавају пројекат и који потпишу изјаву да су сагласни и да неће ометати полагање цијеви кроз свој посјед.

Back To Top