skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

NAČELNIK OPŠTINE ODRŽAO SASTANAK SA MJEŠTANIMA LJEBA

Povodom izgradnje sistema vodosnabdijevanja na području opštine Stanari načelnik Opštine Radojica Ćelić održao je sastanak sa mještanima mjesne zajednice Ljeb.

Ovom prilikom načelnik je zamolio mještane da budu spremni na saradnju te da u narednom periodu, kada Odjeljenje za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju pozove na potpisivanje izjava o saglasnosti polaganja cijevi preko njihovog zemljišta, isto i učine, kako bi radovi mogli da se nastave u roku i kako bi svi stanovnici uskoro mogli da dobiju svoj priključak za vodovod, a ujedno i pitku vodu.

„Zahvaljujem se mještanima sela Ljeb zbog učešća na sastanku povodom izgradnje vodovoda i ukoliko svi podržimo ovaj prijedlog, vodovod bi do kraja godine mogao stići u ovo selo. Naš cilj je da radimo na dobrobit svih, a to možemo samo ako se dogovaramo i podržavamo jedni druge“, izjavio je načelbik Opštine Radjica Ćelić.

Ukupna vijednost projekta iznosi oko 20 miliona KM. S tim u vezi, Skupština Opštine Stanari usvojila je Odluku o visini naknade za priključenje gdje bi ekonomska cijena za priključak iznosila 6 000 KM. U odluci je utvrđena i subvencionisana cijena priključka koja će važiti za građane koji podržavaju projekat i koji potpišu izjavu da su saglasni i da neće ometati polaganje cijevi kroz svoj posjed.

Back To Top