skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ОДРЖАН ДРУГИ САЈАМ ПОЉОПРИВРЕДЕ И РУРАЛНОГ СТВАРАЛАШТВА

У организацији Удружења пољопривредних произвођача „Пољопривредник“ Станари, Агенције за развој и Центра за културу општине Станари јуче је одржан други сајам пољопривреде и руралног стваралаштва Станари. Учешће у овој манифестацији узело је 35 изглагача из Босне и Херцеговине који су имали прилику да на сајму промовишу своје производе.

Сајам је отворио начелник Општине Радојица Ћелић који је навео да Општина подржава сваки сегмент развоја наше локалне заједнице па тако и овај вид промоције којим се подстиче пољопривредна производња. Навео је да манифестације оваквог карактера служе за размјену искустава наших и произвођача са подручја других локалних заједница у Босни и Херцеговини.

Директор Агенције за развој општине Станари Михајло Гаврић нагласио је да је велики број излагача, али и посјетилаца доказ да су људи заинтересовани да нађу природне производе које произвођачи вриједно стварају. Навео је да је основна порука сајма да је неопходно да се обрати пажња и на мале произвођаче, да би се што боље развила пословна активност.  

Подршку одржавању ове манифестације дало је и Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске.  

Back To Top