skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

ODRŽAN DRUGI SAJAM POLJOPRIVREDE I RURALNOG STVARALAŠTVA

U organizaciji Udruženja poljoprivrednih proizvođača „Poljoprivrednik“ Stanari, Agencije za razvoj i Centra za kulturu opštine Stanari juče je održan drugi sajam poljoprivrede i ruralnog stvaralaštva Stanari. Učešće u ovoj manifestaciji uzelo je 35 izglagača iz Bosne i Hercegovine koji su imali priliku da na sajmu promovišu svoje proizvode.

Sajam je otvorio načelnik Opštine Radojica Ćelić koji je naveo da Opština podržava svaki segment razvoja naše lokalne zajednice pa tako i ovaj vid promocije kojim se podstiče poljoprivredna proizvodnja. Naveo je da manifestacije ovakvog karaktera služe za razmjenu iskustava naših i proizvođača sa područja drugih lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini.

Direktor Agencije za razvoj opštine Stanari Mihajlo Gavrić naglasio je da je veliki broj izlagača, ali i posjetilaca dokaz da su ljudi zainteresovani da nađu prirodne proizvode koje proizvođači vrijedno stvaraju. Naveo je da je osnovna poruka sajma da je neophodno da se obrati pažnja i na male proizvođače, da bi se što bolje razvila poslovna aktivnost.  

Podršku održavanju ove manifestacije dalo je i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.  

Back To Top