skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ОДРЖАНА КОНСТИТУТИВНА СЈЕДНИЦА ПРИВРЕДНОГ САВЈЕТА

Данас је у канцеларији начелника одржана конститутивна сједница Привредног савјета Општине Станари. У име Општинске управе, присутни су били чланови Савјета: Радојица Ћелић, начелник Општине, Милош Гарић, замјеник начелника, Ненад Стевановић, начелник Одјељења за општу управу, Љубиша Станковић, начелник Одјељења за привреду и финансије, Бранко Вуковић, начелник Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију, Михајло Гаврић, директор Агенције за развој Општине Станари и координатор Тима за израду БФЦ цертификата. Састанку су, из реда привредника присуствовали Стево Вукајловић, Сладоје Јеринић, Бранислав Ћелић и Небојша Зекић, као и директор Подручне привредне коморе у Добоју, Срећко Стојаковић.

            Након уводних ријечи чланови Савјета су усвојили Пословник о раду, којим се уређује дјелокруг и начин рада Привредног савјета Општине Станари, а нарочито када је ријеч о сазивању сједница, раду чланова, начину доношења одлука и аката, записника о раду и улози техничког секретаријата Привредног савјета.

            На данашњој сједници изабрани су предсједник и потпредјседник Привредног савјета. За предсједника Привредног савјета изабран је Милош Гарић, замјеник начелника, док је за замјеника предсједника именован господин Сладоје Јеринић, из реда привредника.

            Чланови су једногласно усвојили и Програм рада Привредног савјета гдје је јасно дефинисан програмски садржај који је неопходан да се усвоји у току 2022. године.

            „Формирање Привредног савјета је од великог значаја за нашу локалну заједницу, како због самог односа локалне заједнице и привредног сектора, тако и због будућих пројеката. Битно је да смо сви ту заједно, да градимо једну здраву средину и да покажемо да смо локална заједница која жели да унаприједи привреду на подручју општине Станари“, истакао је начелник Општине, господин Радојица Ћелић.

Back To Top