skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

ODRŽANA KONSTITUTIVNA SJEDNICA PRIVREDNOG SAVJETA

Danas je u kancelariji načelnika održana konstitutivna sjednica Privrednog savjeta Opštine Stanari. U ime Opštinske uprave, prisutni su bili članovi Savjeta: Radojica Ćelić, načelnik Opštine, Miloš Garić, zamjenik načelnika, Nenad Stevanović, načelnik Odjeljenja za opštu upravu, Ljubiša Stanković, načelnik Odjeljenja za privredu i finansije, Branko Vuković, načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju, Mihajlo Gavrić, direktor Agencije za razvoj Opštine Stanari i koordinator Tima za izradu BFC certifikata. Sastanku su, iz reda privrednika prisustvovali Stevo Vukajlović, Sladoje Jerinić, Branislav Ćelić i Nebojša Zekić, kao i direktor Područne privredne komore u Doboju, Srećko Stojaković.

            Nakon uvodnih riječi članovi Savjeta su usvojili Poslovnik o radu, kojim se uređuje djelokrug i način rada Privrednog savjeta Opštine Stanari, a naročito kada je riječ o sazivanju sjednica, radu članova, načinu donošenja odluka i akata, zapisnika o radu i ulozi tehničkog sekretarijata Privrednog savjeta.

            Na današnjoj sjednici izabrani su predsjednik i potpredjsednik Privrednog savjeta. Za predsjednika Privrednog savjeta izabran je Miloš Garić, zamjenik načelnika, dok je za zamjenika predsjednika imenovan gospodin Sladoje Jerinić, iz reda privrednika.

            Članovi su jednoglasno usvojili i Program rada Privrednog savjeta gdje je jasno definisan programski sadržaj koji je neophodan da se usvoji u toku 2022. godine.

            „Formiranje Privrednog savjeta je od velikog značaja za našu lokalnu zajednicu, kako zbog samog odnosa lokalne zajednice i privrednog sektora, tako i zbog budućih projekata. Bitno je da smo svi tu zajedno, da gradimo jednu zdravu sredinu i da pokažemo da smo lokalna zajednica koja želi da unaprijedi privredu na području opštine Stanari“, istakao je načelnik Opštine, gospodin Radojica Ćelić.

Back To Top