skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ОПШТИНУ СТАНАРИ ПОСЈЕТИО АМБАСАДОР СРБИЈЕ

Дана 21.04.2021. године, општину Станаре посјетио је амбасадор Р. Србије у БиХ г. Александар Ђорђевић са делегацијом. Посјети су се одазвали и шеф Српског клуба у ПС БиХ др Ненад Стевандић и Милан Петковић потпредсједник Народне скупштине Републике Српске.

Ово је прва званична посјета општини Станари од стране представника Р. Србије. Амбасадор Ђорђевић исказао је задовољство што је он, први званичник који је посјетио најмлађу локалну самоуправу на територији Р. Српске. Упознао се са стањем у нашој општини, броју становника, сарадњом са највећом компанијом на нашем терену, те броју ученика који похађају основне, средње школе и високошколских установа.

Разговор је текао у смјеру квалитете живота на подручју општине Станари, могућностима за запослење, предностима и манама, те неопходним пројектима и реализацијама истих у повећању стандарда живота грађана.

                          

Посебну пажњу амбасадора добио је Дом здравља Станари. Будући да је потреба једне напредне и развијајуће општине овакав објекат даље се разговарало о плановима за ову инвестицију.

Руководство општине и делегација амбасаде договорили су састанак у скоријој будућности, поводом опширнијих разговора и развојног пута општине. Начелник општине искористио је ову прилику да се прије свега захвали амбасадору на посјети, те најавио спремност руководства општине у остварењу планираних пројеката и сарадњу до следећег сусрета.

                             

Back To Top