skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

Пријем ученика ЈУ ОШ „Десанка Максимовић“ Станари

Све локалне самоуправе у Републици Српској требају да мисле на своје млађе генерације, будући да ће управо они, да наслиједе у блиској будућности тренутне позиције и да буду грађани који ће активно учестовати у процесима и одлукама својих заједница. Стварајући позитивну средину, која константно напредује, створићемо боље услове за становнике свих добних скупина.

Руководство општине имало је част да угости ученике шестог разреда из ЈУ ОШ „Десанка Максимовић“ и њихову наставницу Оливеру Недић. Повод овог разговора је побједа наших ученика у склопу пројекта „Ја, грађанин“ наставног предмета Демократија и људска права на Регионалном такмичењу, гдје су наши ђаци убједљиво надмашили остале пројекте. Тематика коју су обрадили носи назив „Недостатак спортских, плесних и рекреативних активности“. Овом приликом заједно са својом наставницом имали су прилику уживо да образложе своју забринутост.

Начелник Радојица Ћелић и предсједник Скупштине Денис Стевановић дали су подршку нашим ученицима, те су спремни да сарађују у смјеру отклањања ових проблема. Накнадно ће се детаљније обрадити ова тема да би се пронашла рјешења која би била на радост свим странама.

Наших 9 ученика који су учестовали у овом пројекту, руководство је одлучило наградити скромним поклон боном који ће моћи искористити у локалној књижари за набавку школског прибора. Уколико промовишу нашу општину својим успјехом на даљним такмичењима, пријем ће се организовати поново.

У Републици Српској, најмлађа општина Станари мисли на своје најмлађе.

                       

Back To Top