skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

Почетак „Станарског љета 2021“

Претходни дани викенда, од петка 09. јула до недјеље 11. јула, становници општине Станари, и регије имали су прилику да уживају у припремљеним садржајима спортско-културног карактера поводом почетка манифестације „Станарско љето 2021“. У току мјесеца јула, сваки викенд од 09. јула до 31. јула одржаваће се појединачне манифестације које нуде мноштво садржаја за све генерације.

Свечано отварање почело је парадом спорта у којој су учестовали представници спортских клубова и удружења са наше општине. Паради су се одазвали ФК „Рудар“ Станари, КМФ „Рудар ФЦ“, Карате клуб „Слога“ Добој – секција Станари, КБС „Рудар“ Станари, Teakwon do клуб „Рудар“, Кошаркашки клуб „BEST“ Добој – секција Станари, Ловачко удружење „Срндаћ“ Станари и СРД „Шкобаљ“ Станари. Учесници су се окупили испред ЈУ Центар за културу, и одатле се упутили центом Станара ка бини гдје се касније одржава концерт. Водитељ програма, Жељка Дамјановић, кратко представила историјат клубова и њихове успјехе док су клубови показали су своје таленте и умијећа у својим дисциплинама окупљеној публици, која је енергичним аплаузом захвалила се свим нашим спортистима на учешћу у манифестацији.

Потом је позван начелник општине, Радојица Ћелић, да свечано отвори „Станарско љето 2021“, што је и учинио те позвао грађане да испрате и остале догађаје, јер је ово тек почетак мјесеца манифестација у општини Станари. Пожелио је лијепо дружење и уживање у концерту.

Тачно у 21.30 часова, на бину је изашао и Раде Лацковић који је одма почео са наступом, те тако окупио публику тик до бине. Уз своје хитове и пјесме колега музичара, Раде је распјевао и разиграо присутне, те се лијепа атмосфера задржала све до краја концерта. Позитивна атмосфера настављена је и на наредни дан.

Back To Top