skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

Početak „Stanarskog ljeta 2021“

Prethodni dani vikenda, od petka 09. jula do nedjelje 11. jula, stanovnici opštine Stanari, i regije imali su priliku da uživaju u pripremljenim sadržajima sportsko-kulturnog karaktera povodom početka manifestacije „Stanarsko ljeto 2021“. U toku mjeseca jula, svaki vikend od 09. jula do 31. jula održavaće se pojedinačne manifestacije koje nude mnoštvo sadržaja za sve generacije.

Svečano otvaranje počelo je paradom sporta u kojoj su učestovali predstavnici sportskih klubova i udruženja sa naše opštine. Paradi su se odazvali FK „Rudar“ Stanari, KMF „Rudar FC“, Karate klub „Sloga“ Doboj – sekcija Stanari, KBS „Rudar“ Stanari, Teakwon do klub „Rudar“, Košarkaški klub „BEST“ Doboj – sekcija Stanari, Lovačko udruženje „Srndać“ Stanari i SRD „Škobalj“ Stanari. Učesnici su se okupili ispred JU Centar za kulturu, i odatle se uputili centom Stanara ka bini gdje se kasnije održava koncert. Voditelj programa, Željka Damjanović, kratko predstavila istorijat klubova i njihove uspjehe dok su klubovi pokazali su svoje talente i umijeća u svojim disciplinama okupljenoj publici, koja je energičnim aplauzom zahvalila se svim našim sportistima na učešću u manifestaciji.

Potom je pozvan načelnik opštine, Radojica Ćelić, da svečano otvori „Stanarsko ljeto 2021“, što je i učinio te pozvao građane da isprate i ostale događaje, jer je ovo tek početak mjeseca manifestacija u opštini Stanari. Poželio je lijepo druženje i uživanje u koncertu.

Tačno u 21.30 časova, na binu je izašao i Rade Lacković koji je odma počeo sa nastupom, te tako okupio publiku tik do bine. Uz svoje hitove i pjesme kolega muzičara, Rade je raspjevao i razigrao prisutne, te se lijepa atmosfera zadržala sve do kraja koncerta. Pozitivna atmosfera nastavljena je i na naredni dan.

Back To Top