skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ПОТПИСАН ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ СА ГАРАНТНИМ ФОНДОМ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Начелник општине, господин Душан Панић и директор Гарантног фонда Републике Српске, господин Радивоја Крчмар, потписали су данас Протокол о сарадњи којим се дефинишу подручја међусобне сарадње на реализацији активности потписника Протокола.

Наведеним документом предвиђена је координација активности ради остваривања дефинисаних циљева, као што је подршка провођењу мјера за унапређење пољопривредне и индустријске производње, подршка развоју разних облика туризма на подручју општине, подршка програмима развоја малих и средњих предузећа и предузетника који су у функцији запошљавања и самозапошљавања незапослених лица, подршка реализацији стратешких пројеката и програма развоја општине у складу са Интегрисаном стратегијом локалног развоја за период 2017 – 2027. године и других циљева, дефинисаних у наведеном документу.

Гарантни фонд основан је ради остваривања општег интереса који је изражен у пружању подршке развоју предузетништва, кроз олакшање приступа финансијским средствима потребним за обављање пословних дјелатности предузетника (правних и физичких лица) са пребивалиштем у Републици Српској.

Back To Top