skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ПРВИ ИНВЕСТИТОР У ПОСЛОВНОЈ ЗОНИ У ДРАГАЛОВЦИМА

Начелник општине Станари, Душан Панић потписао је данас са инвеститором „Максимовић комерц“ д.о.о из Добоја уговор о петогодишњем закупу Хале бр. 3 у Пословној зони у Драгаловцима. У наведеној хали ће се производити алуминијски и ПВЦ профили за столарију, а биће и аутоматизовани погон за фарбање и пластифицирање металних и неметалних површина.  Инвеститор планира да запосли 15 радника.

Замјеник директора „Максимовић комерц“ д.о.о. Маја Мишић рекла је да се до краја године очекује усељење машина, а да би са радом почели почетком идуће године, а да је производ намјењен за домаће и инострано тржиште, наглашавајући да су се за Станаре одлучили због повољних услова и близине града Добоја у коме је смјештена главна пословница.

Начелник општине Станари је нагласио да се ради о једној од три хале укупне површине од око 5.000 м2 које је општина властитим средствима изградила, те да се ради о инвестицији вриједној око 2.500.000,00 КМ, а хале се дају инвеститорима по систему кључ у руке.

Нагласио је да су околности везане за вирус корона одгодиле активности са другима заинтересованим иностраним инвеститорима.

Back To Top