skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

Sastanak načelnika opštine sa šefom Srpskog kluba u PS BiH dr Nenadom Stevandić

Radojica Ćelić, načelnik opštine Stanari, ugostio je danas šefa Srpskog kluba u PS BiH dr Nenada Stevandić. Na radnom sastanku su prisustvovali potpredsjednik Skupštine opštine Nebojša Kajganić, šef Kluba odbornika Željka Damjanović, načelnik Odjeljenja za privredu i finansije Ljubiša Stanković, direktor JU centar za socijalni rad Stanari Darko Tutnjević i zamjenik direktora JZU Dom zdravlja Stanari Slaven Jerinić.

Na ovom sastanku od mnogobrojnih tema, dr Nenad Stevandić počeo je trenutnom epidemiološkom situacijom u Republici Srpskoj, koja je prilično nepovoljna u prethodnim i budućim danima, zbog povećanja broja oboljelih od virusa kovid-19. Takođe je razgovarano na temu dostupnosti vakcina, te na ažurnosti i nabavci istih ka opštini radi zaštite stanovništva, prvenstveno osoba iz rizičnih kategorija.

Poslije razgovora u kabinetu načelnika, prisutni su se uputili ka lokaciji bivše ambulante, te lokaciji trenutnog JZU Dom zdravlja Stanari, u kojoj je dr Nenad Stevandić razgovarao sa zdravstvenim radnicima, te razmijenio mišljenja o radu.

Velika podrška i asistencija je dogovorena, te će naredni period biti povoljan za ispunjavanje planiranih projekata. Sastanak je završen na obostrano zadovoljstvo, uz iskazane namjere za ponovno skorašnje viđanje.

 

Back To Top