skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

САСТАНАК СА НАЧЕЛНИКОМ ОПШТИНЕ ТЕСЛИЋ

Данас је општину Станари посјетио начелник општине Теслић, Милан Миличевић. Начелник општине Станари, Радојица Ћелић упознао је начелника, Милана Миличевића, са тренутном ситуацијом у општини, стању у буџету, привреди, плановима за ову годину.

Разговор је текао у смјеру међусобне сарадње, будући да Општина Станари и Општина Теслић граниче. Начелник Миличевић искористио је прилику да се захвали на позиву за овај радни састанак, те упутио приједлоге око што транспарентнијег рада и руковођења локалном самоуправом. Такође, поменуо је и BFC цертификат (Business Friendly Certificate South East Europe), који општина Теслић посједује одређени временски перод. Напоменуо је и важност учестовања у пројектима са невладиним организацијама,.

Општина Теслић успјешно реализује пројекте водоснабдијевања, те ажурно ради на проширењу свог вововодног система. Након завршених примарних дионица, у току је пројекат секундарног водоснабдијевања, који је већ дошао до граничне линије са нашом општином. Договорена је сарадња, а ускоро би требао да се договори састанак управо око процеса водоснабдијевања рубних села које су на граници. Након процеса процјене више ће се знати о овој тематици.

Back To Top