skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

SASTANAK SA NAČELNIKOM OPŠTINE TESLIĆ

Danas je opštinu Stanari posjetio načelnik opštine Teslić, Milan Miličević. Načelnik opštine Stanari, Radojica Ćelić upoznao je načelnika, Milana Miličevića, sa trenutnom situacijom u opštini, stanju u budžetu, privredi, planovima za ovu godinu.

Razgovor je tekao u smjeru međusobne saradnje, budući da Opština Stanari i Opština Teslić graniče. Načelnik Miličević iskoristio je priliku da se zahvali na pozivu za ovaj radni sastanak, te uputio prijedloge oko što transparentnijeg rada i rukovođenja lokalnom samoupravom. Takođe, pomenuo je i BFC certifikat (Business Friendly Certificate South East Europe), koji opština Teslić posjeduje određeni vremenski perod. Napomenuo je i važnost učestovanja u projektima sa nevladinim organizacijama,.

Opština Teslić uspješno realizuje projekte vodosnabdijevanja, te ažurno radi na proširenju svog vovovodnog sistema. Nakon završenih primarnih dionica, u toku je projekat sekundarnog vodosnabdijevanja, koji je već došao do granične linije sa našom opštinom. Dogovorena je saradnja, a uskoro bi trebao da se dogovori sastanak upravo oko procesa vodosnabdijevanja rubnih sela koje su na granici. Nakon procesa procjene više će se znati o ovoj tematici.

Back To Top