skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЗА ПРВАЧИЋЕ ОШ „ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ“ СТАНАРИ

Поводом почетка нове школске године, Основна школа „Десанка Максимовић“ Станари уприличила је свечани пријем за ученике који су кренули у први разред. Уз пригодан културно-умјетнички програм, 41 првачића дочекале су ријечи добродошлице и пригодни поклони.

Првачићима, али и свим другим ученицима, почетак нове школске године зажељели су начелник Општине, Радојица Ћелић, замјеник начелника, Милош Гарић и предсједник Скупштине, Денис Стевановић. Том приликом ученицима првог разреда уручене су школске торбе и прибор, које Општинска управа, већ традиционално, обезбјеђује за све ученике првог разреда у Станарима. Поред тога, Општинска управа обезбиједила је уџбенике за сву дјецу која похађају пети разред.

„За дјецу од шестог до деветог разреда обезбијеђени су уџбеници од стране донатора који је донирао 5.000 КМ, које ће Школа утрошити за набавку уџбеника“, изјавио је начелник Општине, Радојица Ћелић.

Предсједник СО Станари, Денис Стевановић, нагласио је да Општина издваја средства за стипендирање ученика и студената које је континуирано.

Back To Top