skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

SVEČANI PRIJEM ZA PRVAČIĆE OŠ „DESANKA MAKSIMOVIĆ“ STANARI

Povodom početka nove školske godine, Osnovna škola „Desanka Maksimović“ Stanari upriličila je svečani prijem za učenike koji su krenuli u prvi razred. Uz prigodan kulturno-umjetnički program, 41 prvačića dočekale su riječi dobrodošlice i prigodni pokloni.

Prvačićima, ali i svim drugim učenicima, početak nove školske godine zaželjeli su načelnik Opštine, Radojica Ćelić, zamjenik načelnika, Miloš Garić i predsjednik Skupštine, Denis Stevanović. Tom prilikom učenicima prvog razreda uručene su školske torbe i pribor, koje Opštinska uprava, već tradicionalno, obezbjeđuje za sve učenike prvog razreda u Stanarima. Pored toga, Opštinska uprava obezbijedila je udžbenike za svu djecu koja pohađaju peti razred.

„Za djecu od šestog do devetog razreda obezbijeđeni su udžbenici od strane donatora koji je donirao 5.000 KM, koje će Škola utrošiti za nabavku udžbenika“, izjavio je načelnik Opštine, Radojica Ćelić.

Predsjednik SO Stanari, Denis Stevanović, naglasio je da Opština izdvaja sredstva za stipendiranje učenika i studenata koje je kontinuirano.

Back To Top