skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

У РАДЊИ ДОЊОЈ ПОЧЕЛА МОДЕРНИЗАЦИЈА НОВЕ ТРАСЕ ПУТА

Дана 26.04.2018. године, у МЗ Радња Доња почела је модернизација нове трасе пута, која ће грађанима ове Мјесне заједнице олакшати пут до центра општине Станари. Почетку радова на модернизацији трасе пута присуствовали су начелник општине, господин Душан Панић, посланик у НСРС, господин Горан Јеринић, представници надлежног Одјељења, предсједник МЗ Радња Доња, као и бројни мјештани који су поздравили наведени догађај.

Том приликом начелник општине, господин Душан Панић изјавио је да је модернизација пута Топреци-Црква у дужини од 2 километра један од битних пројеката те да сву подршку и помоћ имају од народног посланика, који је нагласио да је модернизација овог пута велики допринос за развој МЗ Радња Доња. Такође, наглашено је да ће активности бити настављене и у осталим мјесним заједницама и да ће се ове године урадити још више.

Наведена путна дионица је локални пут Л14: Р 474 Топреци-Гробље у Радњи Доњој-Зеленковићи-Школа-Л7, поддионица Топреци-Црква, која представља најкраћу везу мјесних заједница Радња Доња, Витковци, Радња Горња и Растуша са центром општине Станари.

Back To Top