skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

U RADNJI DONJOJ POČELA MODERNIZACIJA NOVE TRASE PUTA

Dana 26.04.2018. godine, u MZ Radnja Donja počela je modernizacija nove trase puta, koja će građanima ove Mjesne zajednice olakšati put do centra opštine Stanari. Početku radova na modernizaciji trase puta prisustvovali su načelnik opštine, gospodin Dušan Panić, poslanik u NSRS, gospodin Goran Jerinić, predstavnici nadležnog Odjeljenja, predsjednik MZ Radnja Donja, kao i brojni mještani koji su pozdravili navedeni događaj.

Tom prilikom načelnik opštine, gospodin Dušan Panić izjavio je da je modernizacija puta Topreci-Crkva u dužini od 2 kilometra jedan od bitnih projekata te da svu podršku i pomoć imaju od narodnog poslanika, koji je naglasio da je modernizacija ovog puta veliki doprinos za razvoj MZ Radnja Donja. Takođe, naglašeno je da će aktivnosti biti nastavljene i u ostalim mjesnim zajednicama i da će se ove godine uraditi još više.

Navedena putna dionica je lokalni put L14: R 474 Topreci-Groblje u Radnji Donjoj-Zelenkovići-Škola-L7, poddionica Topreci-Crkva, koja predstavlja najkraću vezu mjesnih zajednica Radnja Donja, Vitkovci, Radnja Gornja i Rastuša sa centrom opštine Stanari.

Back To Top