skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ДАН ПЛАНЕТЕ ЗЕМЉЕ 22. АПРИЛ

Руководство општине Станари заједно са ЈКП Екосфера Станари и ЈУ Спортско-туристичка организација општине Станари обиљежили су дан планете Земље 22.04.2021. године. Ученици ЈУ О.Ш. Десанка Максимовић придружили су се овој активности као најмлађи чланови заједнице. Такође сви заинтересовани грађани су имали прилику да се укључе у ову активност.

                     

Реализован је пројекат поводом овог дана, у ком је учестовала општина Станари, ЈКП Екосфера Станари, ЈУ Спортско-туристичка организација општине Станари и Фонд за заштиту животне средине и енергетску ефикасност Републике Српске, у виду мајица, едукативних материјала, заштитних маски, и уређеном игралишту на локацији Станари брдо.

                      

Дјеци и присутнима обратили су се званичници са поруком да чувају своју околину и планету, те да буду одговорни грађани и своје отпатке одлажу на предвиђена мјеста за бацање отпадака.

                         

Приликом овог пројекта реализована је набавка 50 канти за отпатке које ће бити постављене на локалитету Станара, а ЈКП Екосфера ће вршити одвоз.

                          

Апел грађанима да се понашамо одговорно према нашој природи и планети, за будуће нараштаје, сваки дан.

 

Back To Top