skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

ПРИЈЕМ УЧЕНИКА ГЕНЕРАЦИЈЕ И ВУКОВАЦА ЈУ ОШ „ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ“ СТАНАРИ

Начелник општине, Радојица Ћелић одржао је пријем за пет ученика ЈУ ОШ „Десанка Максимовић“ Станари и директора, Александра Ристића.  Овогодишњи носиоци Вукове дипломе Валентина Лазић, Крстина Малетић, Јован Зоран и Никола Радић и ученик генерације Теодора Дамјановић су у угодној атмосфери разговарали са начелником о својим будућим плановима за школовање.

Начелник је нагласио да Општина Станари од свога оснивања улаже значајна средства у побољшање квалитета образовања и подршку младима на подручју општине Станари и да ће и у будућности наставити улагати у најмлађе становнике наше општине јер они су гарант опстанка и напретка општине. Млади, образовани људи који одлуче остати у свом мјесту могу значајно допринијети развоју своје локалне заједнице.

Начелник општине и општинска управа добитнике Вукове дипломе и ученика генерације наградили су новчаним износима од 100 и 300 КМ. Општина ће као још једну награду за све вуковце финансирати одлазак ученика на Камп за младе на Тари који ће бити одржан од 17. до 22. августа.

Back To Top