skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

PRIJEM UČENIKA GENERACIJE I VUKOVACA JU OŠ „DESANKA MAKSIMOVIĆ“ STANARI

Načelnik opštine, Radojica Ćelić održao je prijem za pet učenika JU OŠ „Desanka Maksimović“ Stanari i direktora, Aleksandra Ristića.  Ovogodišnji nosioci Vukove diplome Valentina Lazić, Krstina Maletić, Jovan Zoran i Nikola Radić i učenik generacije Teodora Damjanović su u ugodnoj atmosferi razgovarali sa načelnikom o svojim budućim planovima za školovanje.

Načelnik je naglasio da Opština Stanari od svoga osnivanja ulaže značajna sredstva u poboljšanje kvaliteta obrazovanja i podršku mladima na području opštine Stanari i da će i u budućnosti nastaviti ulagati u najmlađe stanovnike naše opštine jer oni su garant opstanka i napretka opštine. Mladi, obrazovani ljudi koji odluče ostati u svom mjestu mogu značajno doprinijeti razvoju svoje lokalne zajednice.

Načelnik opštine i opštinska uprava dobitnike Vukove diplome i učenika generacije nagradili su novčanim iznosima od 100 i 300 KM. Opština će kao još jednu nagradu za sve vukovce finansirati odlazak učenika na Kamp za mlade na Tari koji će biti održan od 17. do 22. avgusta.

Back To Top