skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

РЕАЛИЗОВАНА ОБУКА ПОЛАЗНИКА У ОБЛАСТИ ПРИПРЕМЕ ПРОЈЕКАТА

У претходна три дана, од недјеље до уторка, одржана је обука за младе са подручја општине Станари, са акцентом на припрему и писање пројеката. Обуку је похађало 13 учесника, представника установа, удружења и локалне самоуправе. Уз интензиван начин рада са истим омјером теорије и праксе, учесници су имали прилику да на конкретан начин прођу све битне кораке приликом аплицирања за донаторска средства, како владиног, тако и невладиног сектора.

Обуку је спровео предавачки тим Развојног центра за младе Београд, у саставу Александра Кнежевић, програмски директор, Драгана Радошевић, програмски асистент и Владимир Митровић, спољни консултант. Предавачи су се потрудили да све добре праксе у припреми пројектних документација пренесу на учеснике, као и да наведу лоше праксе и навике, како би документација била  припремљена на задовољавајући начин за аплицирање на пројекте.

Подршком овој обуци стварају се бољи услови за живот младих те за њихове активности у свакодневном животу. Стечена знања учесници ће имати прилику употријебити у пракси и на тај начин урадити више за положај младих у својој заједници.

Back To Top