skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

САСТАНАК НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ СА ЕУФОР-ом ЛОТ БАРЕ

Начелник општине Радојица Ћелић састао се са пук. Wiesław Rogulski припадником ЕУФОР-а ЛОТ-Добој. Састанку је присустовао и г. Радослав Милетић такође из ЕУФОР-а. Исред руководства општине састанку су присустовали и замјеник начелника Милош Гарић, потпредсједник Скупштине општине Небојша Кајганић и начелник Одјељења за привреду и финансије Љубиша Станковић.

Начелник је упознао пуковника Rogulskog са кратком историјом о Станарима, природи географског положаја, те значајним дешавањима у скоријој прошлости. Такође је споменуо, да је и у претходном периоду на прошлом запослењу блиско сарађивао са представницима ЕУФОР-а ЛОТ Добој.

Пуковник Rogulski упознао је присутне са појединостима о Пољској, начину живота, стандарду, те напретку земље. Такође је споменуо своју војну каријеру, те њене токове и напредовања, те му је начелник изразио поштовање на постигнутим резултатима, и пожелио му сваки напредак и пословно и приватно. Ускоро завршава мисију у БиХ, гдје се опет враћа у своју матичну земљу Пољску.

Створени су нови контакти, договорена сарадња и у будућности, и вјероватно и посјете у скоријем периоду. Пуковник Rogulski захвалио се начелнику на састанку, и такође пожелио му успјех и да успије у науму да општина Станари у кратком периоду буду још љепша средина за живот.

Back To Top