skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

SASTANAK NAČELNIKA OPŠTINE SA EUFOR-om LOT BARE

Načelnik opštine Radojica Ćelić sastao se sa puk. Wiesław Rogulski pripadnikom EUFOR-a LOT-Doboj. Sastanku je prisustovao i g. Radoslav Miletić takođe iz EUFOR-a. Isred rukovodstva opštine sastanku su prisustovali i zamjenik načelnika Miloš Garić, potpredsjednik Skupštine opštine Nebojša Kajganić i načelnik Odjeljenja za privredu i finansije Ljubiša Stanković.

Načelnik je upoznao pukovnika Rogulskog sa kratkom istorijom o Stanarima, prirodi geografskog položaja, te značajnim dešavanjima u skorijoj prošlosti. Takođe je spomenuo, da je i u prethodnom periodu na prošlom zaposlenju blisko sarađivao sa predstavnicima EUFOR-a LOT Doboj.

Pukovnik Rogulski upoznao je prisutne sa pojedinostima o Poljskoj, načinu života, standardu, te napretku zemlje. Takođe je spomenuo svoju vojnu karijeru, te njene tokove i napredovanja, te mu je načelnik izrazio poštovanje na postignutim rezultatima, i poželio mu svaki napredak i poslovno i privatno. Uskoro završava misiju u BiH, gdje se opet vraća u svoju matičnu zemlju Poljsku.

Stvoreni su novi kontakti, dogovorena saradnja i u budućnosti, i vjerovatno i posjete u skorijem periodu. Pukovnik Rogulski zahvalio se načelniku na sastanku, i takođe poželio mu uspjeh i da uspije u naumu da opština Stanari u kratkom periodu budu još ljepša sredina za život.

Back To Top