skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

САСТАНАК НАЧЕЛНИКА ОПШТИНЕ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ПОЛИЦИЈСКЕ УПРАВЕ ДОБОЈ

Данас је у кабинету начелника општине одржан радни састанак са представницима Полицијске управе Добој. Састанак је водио начелник Општине Станари, Радојица Ћелић, уз присуство и учешће предсједника Скупштине општине Станари, Дениса Стевановић, потпредсједника Скупштине општине, Небојше Кајганића, начелника Одјељења опште управе, Ненада Стевановић и начелника Одјељења за привреду и финансије, Љубише Станковића. Испред Полицијске управе Добој састанку су присуствовали начелник Полицијске управе, Слободан Радинковић, замјеник начелника Полицијске управе, Предраг Лазић и командир Полицијске станице Станари, Небојша Тешић.

Једна од главних тема данашњег састанка је побољшање безбједносне ситуације на подручју општине Станари. Досадашње искуства показују недостатаке поштовања саобраћајних прописа, те кршења истих у самом центру и периферији општине. Значајан прилог томе је и регионални пут Р474а. Будући да је град Добој већ унаприједио своју безбједносну ситуацију путем постављања камера које прате сва дешавања у саобраћају, начелник ПУ Добој Слободан Радинковић, пружио ставио је на располагање знања и искуства која већ посједују. Радинковић је изразио подршку да се овакав пројекат уради у Станарима што би довело до смањења прекршаја у саобраћају, али и сигурнију средину за сваког појединца.

Такође, присутни су се дотакли и тема из претходног периода који је директно везан за општину. Полицијска управа ради на пристиглим пријавама за одређена лица. Будући да се начелник Радојица Ћелић од преузимања функције начелника, па до данас, свакодневно упознаје са кршењима службеног положаја, али и бројним незаконитим радњама од стране претходне власти, овом приликом је затражио асистенцију и на тим питањима у виду расвјетљења ових радњи.

Постигнути су договори у циљу интензивирања сарадње. Са новим сазнањима и упутствима руководство општине може да крене у реализацију планираних пројеката за бољу сигурност свих грађана.

Back To Top