skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

SASTANAK NAČELNIKA OPŠTINE SA PREDSTAVNICIMA POLICIJSKE UPRAVE DOBOJ

Danas je u kabinetu načelnika opštine održan radni sastanak sa predstavnicima Policijske uprave Doboj. Sastanak je vodio načelnik Opštine Stanari, Radojica Ćelić, uz prisustvo i učešće predsjednika Skupštine opštine Stanari, Denisa Stevanović, potpredsjednika Skupštine opštine, Nebojše Kajganića, načelnika Odjeljenja opšte uprave, Nenada Stevanović i načelnika Odjeljenja za privredu i finansije, Ljubiše Stankovića. Ispred Policijske uprave Doboj sastanku su prisustvovali načelnik Policijske uprave, Slobodan Radinković, zamjenik načelnika Policijske uprave, Predrag Lazić i komandir Policijske stanice Stanari, Nebojša Tešić.

Jedna od glavnih tema današnjeg sastanka je poboljšanje bezbjednosne situacije na području opštine Stanari. Dosadašnje iskustva pokazuju nedostatake poštovanja saobraćajnih propisa, te kršenja istih u samom centru i periferiji opštine. Značajan prilog tome je i regionalni put R474a. Budući da je grad Doboj već unaprijedio svoju bezbjednosnu situaciju putem postavljanja kamera koje prate sva dešavanja u saobraćaju, načelnik PU Doboj Slobodan Radinković, pružio stavio je na raspolaganje znanja i iskustva koja već posjeduju. Radinković je izrazio podršku da se ovakav projekat uradi u Stanarima što bi dovelo do smanjenja prekršaja u saobraćaju, ali i sigurniju sredinu za svakog pojedinca.

Takođe, prisutni su se dotakli i tema iz prethodnog perioda koji je direktno vezan za opštinu. Policijska uprava radi na pristiglim prijavama za određena lica. Budući da se načelnik Radojica Ćelić od preuzimanja funkcije načelnika, pa do danas, svakodnevno upoznaje sa kršenjima službenog položaja, ali i brojnim nezakonitim radnjama od strane prethodne vlasti, ovom prilikom je zatražio asistenciju i na tim pitanjima u vidu rasvjetljenja ovih radnji.

Postignuti su dogovori u cilju intenziviranja saradnje. Sa novim saznanjima i uputstvima rukovodstvo opštine može da krene u realizaciju planiranih projekata za bolju sigurnost svih građana.

Back To Top