skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

САСТАНАК РУКОВОДСТВА ОПШТИНЕ СА СПОРТСКИМ УДРУЖЕЊИМА

Данас је уприличен састанак са шест спортских удружења са подручја општине Станари. Састанку су присустовали, испред руководства општине, начелник Општине, Радојица Ћелић, замјеник начелника, Милош Гарић, предсједник Скупштине општине, Денис Стевановић, потпредсједник СО, Небојша Кајганић, начелник Одјељења за просторно уређење, стамбено-комуналне послове и екологију, Бранко Вуковић и директор Развојне агенције општине Станари, Михајло Гаврић.

Овим путем тренери су приближили свој проблем, који се односи на недостатак намјенске зграде, спортске дворане за рад свих спортских удружења, која би олакшала услове свима, за бављење, рекреативно или професионално, спортским активностима. Такође изразили су своју захвалност поводом оваквог геста челних људи општине, те изразили жељу за позитивним наставком сарадње, као што је то био случај и до сада.

Поједини клубови су имали изузетне успјехе, кад је у питању учешће на такмичењима, те се може рећи да су представили општину на најбољи начин. Начелник општине и сарадници позвали су присутне да уколико имају неке конкретне идеје и планиране активности, што се тиче њиховог рада, и остваривања резултата, добродошли су да се консултују и остваре неку врсту помоћи од стране општине Станари.

Будући да се ближи слава општине, Мали Васкрс, овим поводом руководство општине, припремило је поклон бонове за набавку спортске опреме, која ће им олакшати припреме за тренинг и такмичења за наредни период.

               

Back To Top