skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

SASTANAK RUKOVODSTVA OPŠTINE SA SPORTSKIM UDRUŽENJIMA

Danas je upriličen sastanak sa šest sportskih udruženja sa područja opštine Stanari. Sastanku su prisustovali, ispred rukovodstva opštine, načelnik Opštine, Radojica Ćelić, zamjenik načelnika, Miloš Garić, predsjednik Skupštine opštine, Denis Stevanović, potpredsjednik SO, Nebojša Kajganić, načelnik Odjeljenja za prostorno uređenje, stambeno-komunalne poslove i ekologiju, Branko Vuković i direktor Razvojne agencije opštine Stanari, Mihajlo Gavrić.

Ovim putem treneri su približili svoj problem, koji se odnosi na nedostatak namjenske zgrade, sportske dvorane za rad svih sportskih udruženja, koja bi olakšala uslove svima, za bavljenje, rekreativno ili profesionalno, sportskim aktivnostima. Takođe izrazili su svoju zahvalnost povodom ovakvog gesta čelnih ljudi opštine, te izrazili želju za pozitivnim nastavkom saradnje, kao što je to bio slučaj i do sada.

Pojedini klubovi su imali izuzetne uspjehe, kad je u pitanju učešće na takmičenjima, te se može reći da su predstavili opštinu na najbolji način. Načelnik opštine i saradnici pozvali su prisutne da ukoliko imaju neke konkretne ideje i planirane aktivnosti, što se tiče njihovog rada, i ostvarivanja rezultata, dobrodošli su da se konsultuju i ostvare neku vrstu pomoći od strane opštine Stanari.

Budući da se bliži slava opštine, Mali Vaskrs, ovim povodom rukovodstvo opštine, pripremilo je poklon bonove za nabavku sportske opreme, koja će im olakšati pripreme za trening i takmičenja za naredni period.

               

Back To Top