skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

СЕДМИ БРЕСТОВАЧКИ СУСРЕТИ

Претходни викенд у Брестову је одржана манифестација „Седми брестовачки сусрети“. У склопу ове манифестације Организациони одбор Завичајног клуба „Младост“ Брестово понудио је посјетиоцима неколико активности. У петак, присутнима су се обратили члан организационог одбора, Здравко Козаревић и замјеник начелника, Милош Гарић. Начелник општине, Радојица Ћелић свечано прогласио сусрете отвореним. Потом је почео турнир у малом фудбалу.

У суботу је одржана Прва брестовачка бициклијада, манифестација која се по први пут одржала на територији општине Станари. Преко петнаест такмичара је учестовало у овој спортској дисциплини, те су прешли дионицу од преко 30 км за мање од 3 часа.

Док су учесници бициклијаде возили планираном трасом, у Брестову је почело постављање опреме за Четврту котлићијаду. Гурмани и мајстори у спремању котлића обавили су све припреме како би кулинарска мајсторија била на нивоу задатка и одушевила стручни жири који ће оцјењивати њихове котлиће. За учеснике Котлићијаде припремљене су пригодне награде, нови котлићи за освојена прва три мјеста.

За све посјетитеље и учеснике манифестација припремљен је војнички пасуљ и постављен заједнички ручак, гдје су се обрати у пар ријечи чланови Организационог одбора те пожељели пријатно дружење свим присутнима уз жељу да се и догодине окупе и наставе ову, већ традиционалну манифестацију у Брестову.

Вече је настављено турниром у малом фудбалу.

Back To Top