skip to Main Content
Добродошли у Станаре Мапа

НАЧЕЛНИК ОПШТИНЕ УПРИЛИЧИО СВЕЧАНИ ПРИЈЕМ ЗА ПРИВРЕДНИКЕ

Поводом завршетка пословне године, као и предстојећих новогодишњих и божићних празника, начелник општине, Душан Панић, уприличио је свечани пријем за привреднике, власнике приватних фирми, невладине организације, удружења, свештенство, представнике политичких субјеката, те истакнуте грађане са подручја општине Станари.

Том приликом, начелник се захвалио свима који су увеличали поменуту свечаност, наводећи да је то прилика да се сви заједно осврну на 2017. годину, као и на  остварене резултате у години која је иза нас. Оно што је свакако битно јесте да је општина, из свог буџета издвојила значајна средства за различите видове подршке и помоћи привредницима, пољопривредницима, ученицима, студентима, невладиним организацијама, културним и спортским установама и удружењима, као и онима којима је помоћ најпотребнија.

Такође, истакао је да се у протеклој години доста радило на модернизацији путне инфраструктуре, те да је значајан дио путне мреже општине Станари реконструисан, односно да се радило на насипању, асфалтирању и модернизацији локалних и некатегорисаних путних праваца, те да ће се та пракса наставити и у наредној години.

Нагласио је да је задвољан досадашњим радом општине, али да може, и да ће свакако бити боље.

У културно-умјетничком дијелу, гости су могли да уживају у наступу мажореткиња општине Станари, СКПД „Лазарица“ и „Станарских хармоникаша“.

Back To Top