skip to Main Content
Dobrodošli u Stanare Mapa

NAČELNIK OPŠTINE UPRILIČIO SVEČANI PRIJEM ZA PRIVREDNIKE

Povodom završetka poslovne godine, kao i predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, načelnik opštine, Dušan Panić, upriličio je svečani prijem za privrednike, vlasnike privatnih firmi, nevladine organizacije, udruženja, sveštenstvo, predstavnike političkih subjekata, te istaknute građane sa područja opštine Stanari.

Tom prilikom, načelnik se zahvalio svima koji su uveličali pomenutu svečanost, navodeći da je to prilika da se svi zajedno osvrnu na 2017. godinu, kao i na  ostvarene rezultate u godini koja je iza nas. Ono što je svakako bitno jeste da je opština, iz svog budžeta izdvojila značajna sredstva za različite vidove podrške i pomoći privrednicima, poljoprivrednicima, učenicima, studentima, nevladinim organizacijama, kulturnim i sportskim ustanovama i udruženjima, kao i onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Takođe, istakao je da se u protekloj godini dosta radilo na modernizaciji putne infrastrukture, te da je značajan dio putne mreže opštine Stanari rekonstruisan, odnosno da se radilo na nasipanju, asfaltiranju i modernizaciji lokalnih i nekategorisanih putnih pravaca, te da će se ta praksa nastaviti i u narednoj godini.

Naglasio je da je zadvoljan dosadašnjim radom opštine, ali da može, i da će svakako biti bolje.

U kulturno-umjetničkom dijelu, gosti su mogli da uživaju u nastupu mažoretkinja opštine Stanari, SKPD „Lazarica“ i „Stanarskih harmonikaša“.

Back To Top